Eșec în ultima secundă pentru CSM București în sferturile Ligii Campionilor

Eșec în ultima secundă pentru CSM București în sferturile Ligii Campionilor

Campioana României la handbal feminin CSM București a pierdut în ultima secundă, scor 25-26 meciul cu Esbjerg, din prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

La capătul unei partide mai degrabă dominate de daneze, elevele lui Adi Vasile reușiseră să egaleze într-un final dramatic și se părea că vom merge în Danemarca măcar la egalitate în manșă.

Nu a fost așa, căci la ultimul atac, la 25-25, am aruncat o minge din poartă în poartă total greșit, Esbjerg a recuperat, a dus mingea pe pivot și am încasat un gol mai degrabă stupid, dar care le face pe nordice să fie favoritele la calificare în Final 4.

Prima parte a fost una slab făcută de CSM, care s-a văzut condusă la pauză de 12-9, după multe ratări ale lui Dembele, dar și după multe parade ale portăriței Davidsen.

ADVERTISING

De la 21-24 pe final am egalat, ne-am dus spre 25 egal, dar finalul nu ne-a surâs.

Cristina Neagu a fost din nou la înălțime binențeles pentru formația noastră, dar acest lucru nu a fost suficient. Este al treilea meci la rând în care nu putem învinge Esbjerg în acest sezon, după cele două întâlniri din grupe, terminate cu scorurile 29-29 și 21-22.

Returul Esbjerg - CSM București se joacă duminică, 8 mai, de la ora 17:00.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇