CSM București a pierdut la "masa-verde" meciul cu Rostov-Don

CSM București a pierdut la "masa-verde" meciul cu Rostov-Don

CSM București a anunțat, marți, că a pierdut la „masa-verde” meciul cu Rostov-Don din Liga Campionilor.

„În urma amânării meciului dintre CSM București și echipa Rostov-Don, din etapa a 13-a din DELO EHF Champions League, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 12 februarie 2022, din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV în cadrul echipei noastre, Federația Europeană de Handbal a anunțat soarta acestei partide.

După mai multe discuții între reprezentanții ambelor cluburi și membrii EHF, federația a decis ca echipa din Rusia să câștige cu 10:0 și cele două puncte puse în joc. Aceștia au transmis că, deși au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe!

ADVERTISING

Pentru fetele de la CSM București urmează meciul cu Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, din etapa a 15-a din Liga Florilor MOL - miercuri, 16 februarie 2022, 18:30, și ultimul meci din faza grupelor, din etapa a 14-a din DELO EHF Champions League, contra Team Esbjerg - duminică, 20 februarie 2022, 15:00. Ambele partide se vor juca în Sala Polivalentă din capitală", se arată într-un comunicat al echipei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇