CSM Bucureşti, calificată în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, calificată în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti va accede direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, a anunţat, vineri, Federaţia Europeană de Handbal (EHF), în urma excluderii echipei ŢSKA Moscova din competiţie.

CSM Bucureşti şi ŢSKA, formaţie antrenată de românul Florentin Pera, urmau să se înfrunte în baraj pentru sferturile de finală.

În sferturi, CSM Bucureşti va înfrunta echipa daneză Team Esbjerg.

Excluderea echipei Rostov pe Don, care era calificată în sferturi, face ca învingătoarea dintre BV Borussia 09 Dortmund şi Metz Handball să obţină direct biletul pentru turneul Final4 al competiţiei.

ADVERTISING

În competiţia masculină EHF European Cup, CS Minaur Baia Mare nu va mai juca sfertul de finală cu formaţia rusă HC Victor Stavropol, fiind calificată direct în semifinale, unde va înfrunta echipa învingătoarea dintre Alingsaas HK (Suedia) şi Talent tym Plzenskenho kraje (Cehia).

Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis, pe 28 februarie, într-o şedinţă extraordinară, să suspende, cu efect imediat, echipele naţionale şi de club din Rusia şi Belarus din competiţiile continentale.

De asemenea, arbitrii şi oficialii din cele două ţări nu vor mai fi nominalizaţi pentru meciurile viitoare până la o nouă notificare. Lectorii şi membrii comisiilor din Rusia şi Belarus nu vor fi chemaţi pentru întâlniri şi activităţi viitoare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇