Ermal Krasniqi a aflat verdictul medicilor după accidentarea din meciul cu FCSB: Încă un jucător s-a "rupt"

Ermal Krasniqi a aflat verdictul medicilor după accidentarea din meciul cu FCSB: Încă un jucător s-a "rupt"

CFR Cluj a primit o veste proastă după meciul cu FCSB, pierdut pe Arena Națională, 0-1, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii.

Pe lângă faptul că înfrângerea cu FCSB a scos-o definitiv din lupta pentru titlu, CFR Cluj a pierdut și doi jucători pentru finalul de sezon.

Christopher Braun și Ermal Krasniqi, ambii ieșiți accidentați în derby-ul de pe Arena Națională, sunt indisponibili pentru moment. Krasniqi a suferit o nouă leziune fibrilară, în timp ce la Braun diagnosticul nu este cunoscut în acest moment, dar efectuează teste care vor determina perioada de absență.

ADVERTISING

"Nu este bine, nu știm cum am fi arătat în continuare cu Braun în teren, poate l-ar fi ajuns pe Florinel Coman. Nu ne hazardăm, dar situația nu e îmbucurătoare. Problema e la genunchi. Se poate să fie o accidentare urâtă, da. Asta este!

Krasniqi a jucat al treilea meci cu leziune fibrilă, se pare că a recidivat", a spus Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, la Fanatik Superliga.

Florinel Coman a marcat singurul gol din victoria FCSB cu CFR Cluj, 1-0 pe Arena Națională, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!