Englezii dezvăluie reacția lui Radu Drăgușin după al treilea meci consecutiv în care a rămas pe bancă la Tottenham

Englezii dezvăluie reacția lui Radu Drăgușin după al treilea meci consecutiv în care a rămas pe bancă la Tottenham

Radu Drăgușin a fost adus în această iarnă de Tottenham de la Genoa, pentru o sumă mare, de 30 de milioane de euro, însă de ceva timp rămâne pe banca de rezerve a lui Ange Postecoglu.

Fundașul central român de 22 de ani a adunat doar 30 de minute, cu aproximație, în Premier League, iar la ultimele 3 jocuri de campionat, a fost uitat pe banca de rezerve.

Fanii l-au cerut pe Drăgușin pe teren înaintea jocului cu Palace, câștigat de Spurs cu 3-1, însă, chiar dacă românul nu se află într-o perioadă foarte bună, Radu e foarte relaxat și știe că acum în acest final de sezon, noii jucători vor primi puține șanse de a evolua. El înțelege situația de la Tottenham și este gata oricând să intre în primul 11, dacă antrenorul i-o va cere: ”Drăgușin a fost un jucător fantastic în Italia și sunt sigur că e destul de relaxat în această situație. Știe că Tottenham nu are multe meciuri în acest sezon, astfel nu toți jucătorii vor primi șansa de a juca. A venit într-un campionat nou, cei doi fundași centrali se înțeleg excelent și joacă bine, nu sunt suspendați sau accidentați, dar odată ce aceste lucruri se vor schimba, Drăgușin va intra și va juca”, au scris cei de la Spurs Web.

ADVERTISING

Tottenham va evolua în deplasare la Aston Villa în următorul meci de campionat, pe 10 martie, cu Aston Villa.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!