Emma Răducanu ține să răspundă criticilor din ultima vreme: "Cred că este nedrept"

Emma Răducanu ține să răspundă criticilor din ultima vreme: "Cred că este nedrept"

Tenismena din Marea Britanie cu origini românești Emma Răducanu a ținut să aibă o poziție după atacurile la adresa sa din ultima perioadă, ulterior slabelor rezultate din circuitul WTA.

Locul 13 mondial WTA, campioană la US Open, Răducanu tocmai a fost eliminată prematur și la Miami, de către Katerina Siniakova, Cehia, în turul secund, după un nou meci dezamăgitor, scor 6-3, 4-6, 5-7.

După ce la începutul săptămânii, Emma a anunțat un acord cu un nou sponsor, germanii de la Porsche, ea a trebuit să explice că este totuși axată în primul rând pe tenis și că se antrenează multe ore pe zi: "Poate că vedeți, la știri sau pe rețelele de socializare, că semnez asta sau am o altă înțelegere cu x sponsor. Simt că este destul de înșelător, pentru că mă antrenez 5-6 ore pe zi. Sunt la club 12 ore pe zi. Dacă fac o postare în mașină, în drum spre antrenament, dintr-o dată este că 'Nu mă concentrez pe tenis'. Cred că este nedrept, dar este ceva cu care am învățat să mă descurc și să devin puțin mai insensibilă la tot ce se spune", a declarat Emma Răducanu, conform ESPN.

ADVERTISING

Fata cu tată român nu a mai realizat ceva notabil în circuitul WTA după succesul uluitor de la US Open de anul trecut, care a propulsat-o printre vedetele tenisului mondial. Are doar 4 victorii în tot acest răstimp.

Următoarele meciuri pentru Emma vor fi în Fed Cup, în meciul de baraj dintre Marea Britanie și Cehia, la Praga.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!