Emma Răducanu a explicat abandonul de la Wimbledon

Emma Răducanu a explicat abandonul de la Wimbledon

Emma Răducanu a oferit prima reacție după abandonul din optimile de finală de la Wimbledon.

„Vreau să vă anunț că mă simt mult mai bine. Îmi pare rău că am încheiat meciul în modul acesta. Jucam cel mai bun tenis din carieră în fața unui public uimitor și cred că toată experiența din această săptămână m-a lovit”, a scris Emma pe pagina sa de Instagram.

"La sfârșitul primului set, după mai multe schimburi lungi de mingi, am început să respir greu și să mă simt amețită. Echipa medicală mi-a recomandat să abandonez și, deși a fost cel mai greu lucru din lume să nu termin meciul pe teren, nu mă simțeam în stare să continui", a adăugat Emma.

Emma Răducanu a abandonat în setul doi al meciului cu Ajla Tomljanovic, din optimile de finală de la Wimbledon 2021.

ADVERTISING

La scorul de 6-4, 3-0 în favoarea australiencei, tenismena cu origini românești, , aflată la primul Grand Slam din carieră, a solicitat intervenția fizioterapeutului, acuzând dureri de stomac și dificultăți de respirație!

Sportiva în vârstă de doar 18 ani a mers la vestiare, dar n-a mai revenit pe teren, iar Ajla Tomljanovic avansează în premieră în sferturile de finală ale unui Grand Slam.

Emma Răducanu a început Wimbledonul în afara Top 300 WTA, dar grație prezenței în optimile de finală începând de luni se va afla în Top 200 WTA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇