Emil Săndoi va fi schimbat din funcție de FRF. Cine este favorit să preia banca tehnică a echipei de tineret

Emil Săndoi va fi schimbat din funcție de FRF. Cine este favorit să preia banca tehnică a echipei de tineret

FRF ia în calcul schimbarea antrenorului naționalei de tineret după dezastrul de la EURO Under 21, când după doar două jocuri naționala noastră a și fost eliminată, fără să marcheze măcar vreun gol în fața propriilor fani.

Tricolorii au ratat calificarea în semifinale și implicit aceea la JO 2024, una bifată de echipa lui Mirel Rădoi la Europeanul din 2019. FRF îl dorește ca antrenor în locul lui Săndoi pe Daniel Pancu, selecționer la Under 20, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

Jocul cu Croația pare să fie ultimul pentru Săndoi la cârma naționalei, instalat fiind în august 2022, în locul lui Florin Bratu. El avea ca obiectiv clar calificarea în semifinalele Euro 2023 și la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Gol Ucraina vs Romania min 89 EURO U21 #romania #fotbal #ukraine #u21 #goal #fyp

De altfel, contractul lui Săndoi expiră după Campionatul European, iar cel mai probabil oamenii din conducerea FRF nu îi vor mai propune prelungirea. Daniel Pancu este principalul favorit să îi ia locul în viitoarele preliminarii Euro 2025. Acolo, România U21 va lupta în preliminariile pentru turneul final din Slovacia cu Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!