Emil Săndoi încearcă să găsească scuze naționalei României de tineret: „N-am fost pregătiți”

Emil Săndoi încearcă să găsească scuze naționalei României de tineret: „N-am fost pregătiți”

Selecționerul României la tineret, Emil Săndoi a încercat să explice motivele unui nou eșec al României la Campionatul European Under 21, scor 0-1 cu Ucraina, pe stadionul Ghencea.

Fostul jucător oltean a acuzat lipsa de șansă la finalul partidei cu slavii și a menționat și faptul că România a fost dezavantajată de faptul că nu a avut în picioare partide oficiale.

„Am întâlnit până acum cei mai buni doi adversari din grupă. Azi, jocul a avut câteva momente-cheie. Dacă în primele momente ale jocului marcam, din oportunitățile pe care le-am avut, s-ar fi schimbat datele problemei.

ADVERTISING

Îmi pare rău că n-avem niciun pic de șansă. Am luat iar gol în minutul 90, dintr-o deviere. Ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a avut ocaziile mai clare, dar și noi am avut ocazii în momente-cheie, numai că mingea n-a intrat în poartă. E dureros. Suntem în creștere ca nivel de joc. Acum, înțelegem ce înseamnă acest nivel. Noi nici n-am fost pregătiți, neavând o campania de calificare și jucând doar partide amicale. Primul joc a fost și cu Spania... Toate s-au derulat incredibil, doar împotriva noastră! Au fost și accidentări, absențe... Ăsta e fotbalul câteodată”, a vorbit Săndoi după partidă, pentru TVR.

ADVERTISING

România nu mai are nicio șansă la calificare după ce Spania a trecut și ea la limită de Croația, scor 1-0, astfel că Ucraina și țara iberică sunt deja calificate în sferturi din această grupă. Pentru noi urmează marți un meci doar de palmares, cu Croația.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!