Elias Charalambous reacționează după victoria FCSB la întoarcerea în Ghencea: "Suntem mai buni!"

Elias Charalambous reacționează după victoria FCSB la întoarcerea în Ghencea: "Suntem mai buni!"

Elias Charalambous (42 de ani) a reacționat la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 1-0, de pe Stadionul Steaua, și a lăudat jocul echipei sale.

Charalambous a vobrit despre Andrea Compagno, atacant care a intrat de pe bancă și a decis jocul, dar și despre trimiterea lui Octavian Popescu în teren ca și atacant.

"Uitați, nu-mi place să spun că unii jucători sunt rezerve. Vreau să cred că am jucători care pot schimba soarta meciurilor. Iar Compagno e un jucător care a schimbat jocul, nu e rezervă, e un «game-changer». Atitudinea lui a fost extraordinară, ne-a ajutat foarte mult să câștigăm cele trei puncte.

ADVERTISING

Octavian Popescu era într-o formă foarte bună, e decizia pe care am luat-o judecând după acest lucru, dar și după ce am analizat adversarul. Octavian a jucat foarte bine în prima repriză, el își arătase calitățile și în precedentul meci. Nu e vorba doar despre poziția jucătorilor, ci și despre calitatea acestora", a spus Elias Charalambous.

Antrenorul cipriot a rostit cuvinte de laudă despre fanii careu au umplut Stadionul Steaua la întoarcerea FCSB pe arena din Bulevardul Ghencea. Charalambous a spus că, în opinia sa, FCSB e echipă mai bună decât a fost în sezonul trecut.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"În primul rând, aș vrea să-mi felicit jucătorii. În special pentru atitudine, pentru efort, dar și pentru caracterul arătat. Acesta este, în opinia mea, motivul pentru care am câștigat azi. Au fost foarte concentrați.

Îi felicit și pe fani, au făcut o atmosferă cum nu mai fusese de mult timp. Au făcut un show pe cinste, e foarte important pentru jucătorii mei să joace într-o asemenea atmosferă și, în general, e bine pentru fotbalul românesc să aibă parte de asemenea atmosferă. Sper să mai jucăm aici!.

ADVERTISING

Din punctul meu de vedere, suntem mai buni decât anul trecut. Dar trebuie să rămânem umili, e doar prima parte a campionatului. Începând de mâine, trebuie să începem să ne recuperăm, fiindcă jucăm iar peste câteva zile. Repet, trebuie să rămânem umili”, a spus tehnicianul roș-albaștrilor.

În opinia mea, jucătorii au început să se cunoască mai bine între ei, sunt mai obișnuiți cu ce le cer, dar sunt lucruri de îmbunătățit, sigur", a spus Elias Charalambous, conform Prima Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!