Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, și-a spus părerea în legătură cu conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, cu privire la stadionul din Ghencea

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, și-a spus părerea în legătură cu conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, cu privire la stadionul din Ghencea

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Carol Novak a fost întrebat despre problema stadionului Steaua, și mai exact dacă clubul lui Gigi Becali, FCSB, va putea să evolueze acolo după ce lucrările se vor termina.

CSA Steaua este acum în Liga III, iar clubul departamental al Armatei nu este dispus sub nicio formă să lase echipa din Liga 1 în roșu și albastru să evolueze în meciurile de pe teren propriu pe noul stadion de pe bulevardul Ghencea.

FCSB insistă să joace pe noul stadion Steaua

Invitat într-o emisiune sportivă televizată, Novak a fost întrebat cum s-ar putea rezolva acest conflict:

ADVERTISING

“Nu cunosc speța stadionului din Ghencea, dar consider că dacă tot au nume apropiate și practică și același sport ar putea să se înțeleagă și să ajungă la un numitor comun. Eu am crescut cu echipa Steaua București, cu jucători precum Ladislau Boloni, Gică Hagi, Marius Lăcătuș, dar și eu sunt dezamăgit acum de fotbal, sunt ani buni de când nu se mai califică nicio echipă la Mondiale sau Europene și am rămas cu Csiksereda Miercurea-Ciuc!”, a declarat Novak, fiind invitat la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea Plus TV.

Stadionul Steaua București

MApN a confirmat faptul că pe Steaua vor evolua doar echipa de fotbal, în prezent în Liga III, echipa de rugby a CSA, dar și echipa națională de fotbal: „Noul stadion va purta numele clubului, respectiv Steaua. Până la această dată, nu au fost purtate discuții referitoare la organizarea unui meci de inaugurare a noului stadion.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Noul stadion va găzdui meciuri, în cadrul competițiilor oficiale, ale echipelor de fotbal și rugby ale CSA Steaua București”, se arată într-un comunicat de presă mai vechi emis de cei de la Armată.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Milan își ia adio cumva de la titlu după o înfrângere drastică în fața rivalei Inter

Liga 1: CFR Cluj se impune la limită cu Gaz Metan Mediaș și o egalează pe FCSB

După pana uriașă de curent, mai mulți texani au primit facturi astronomice la electricitate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!