Edi Iordănescu, despre problemele lui CFR Cluj dinaintea meciului decisiv cu Young Boys

Edi Iordănescu, despre problemele lui CFR Cluj dinaintea meciului decisiv cu Young Boys

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă online, că Young Boys Berna, adversara din partida de joi din Europa League, este favorită la calificare deoarece formaţia sa are doar varianta victoriei pentru a ajunge în primăvara europeană.

„Aşteptări sunt la acest meci. Este un joc cu o importanţă extrem de mare. E un meci decisiv pentru a merge în primăvara europeană, lucru important nu doar pentru CFR Cluj, ci şi pentru fotbalul românesc. Suntem conştienţi că va fi dificil. Cataloghez în momentul de faţă echipa gazdă ca favorită. În primul rând, luând meciul tur, când Young Boys a făcut un joc destul de bun. Apoi luăm clasamentul actual, apoi faptul că ei au două şanse din trei, în timp ce pe noi doar victoria ne duce în primăvara europeană. Young Boys domină campionatul Elveţiei, nu are nicio înfrângere. E o echipă pe care am studiat-o foarte bine, are jucători foarte valoroşi şi o experienţă europeană destul de accentuată”, a spus noul tehnician al formaţiei ardelene.

ADVERTISING

"Este o încărcătură emoţională foarte mare, e normal. Încercăm să gestionăm presiunea şi să o folosim în mod constructiv. Dar am în lot jucători nu doar valoroşi, ci şi cu personalitate şi caracter. Şi de asemenea, cu o experienţă destul de bogată. Va fi foarte important să gestionăm bine momentele cheie ale jocului. Trebuie să punem probleme, să fim agresivi, să încercăm să fim creativi când avem mingea şi să generăm ocazii de poartă şi automat goluri. Performanţa principală a fost calificarea în faza grupelor, acum este un nou pas pe care ni-l dorim toţi", a adăugat el.

ADVERTISING

Antrenorul a menţionat că se confruntă cu destule probleme de lot.

"Sunt probleme de lot... se ştie că au fost şi acele probleme legate de COVID-19 din păcate... au fost jucători care au ieşit din circuit pe perioade importante. A fost foarte greu de gestionat situaţia înainte să vin eu, este şi acum. Alex Chipciu este suspendat, avem şi jucători cu probleme medicale. Dar eu încerc să mă concentrez pe ce jucători avem aici şi nu pe ce nu avem", a mai afirmat Iordănescu.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 19:55, în deplasare, formaţia elveţiană BSC Young Boys, în ultima etapă a Grupei A a Europa League.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇