Echipa ideală a etapei a 20-a din Superligă

Echipa ideală a etapei a 20-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 20-a:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - A avut opt şuturi respinse, printre care şi un penalty. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Trece printr-o perioadă formidabilă. A oferit a treia pasă decisivă din ediţia curentă, în care mai are şi trei goluri.

Florin Bejan (FC Hermannstadt / 31 de ani) - A făcut un meci fără greşeală în defensivă. Partida a fost una specială pentru fundaşul sibienilor, care s-a aflat la a 200-a prezenţă în Superliga României.

ADVERTISING

Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova / 35 de ani) - A câştigat 17 dueluri, dintre care 13 în defensivă. A avut procentaj de 100 % la capitolul deposedări.

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) - A înscris şi a deschis drumul roş-albaştrilor spre a cincea victorie la rând din campionat. A fost jucătorul cu cel mai mare index Instat - 266.

MIJLOCAŞ

Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 26 de ani) - A bifat cel mai bun meci din acest sezon! A înscris primele două goluri pe arena modernizată din Sibiu.

ADVERTISING

Lovro Cvek (CFR Cluj / 27 de ani) - A înscris primul gol din carieră în campionatul României. A avut 11 baloane recuperate, dintre care șase în jumătatea adversă.

Adrian Şut (FCSB / 23 de ani) - A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, contribuind din plin la ambele faze de joc.

Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) - A fost principalul pericol pentru apărarea piteştenilor. A câştigat 11 dueluri în atac şi a reuşit nouă driblinguri.

ATACANŢI

Adam Nemec (FC Voluntari / 37 de ani) - Al doilea meci la rând în care vârful ilfovenilor a punctat decisiv. A ajuns la 33 de reuşite în principala competiţie internă.

ADVERTISING

Marko Dugandzic (Rapid / 28 de ani) - A înscris de două ori şi a ajuns la 8 reuşite în campionatul actual, fiind golgheterul Rapidului.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Măldărăşanu (FC Hermannstadt / 47 de ani) - A pregătit perfect meciul cu liderul Farul, iar rezultatul a fost pe măsură: victorie cu 4-0 în faţa unei arene pline.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇