Dumitru Dragomir, la un pas să cumpere o echipă din Superligă: "Este de luat"

Dumitru Dragomir, la un pas să cumpere o echipă din Superligă: "Este de luat"

Dumitru Dragomir dezvăluie că a fost la un pas să investească la o echipă din Superligă.

Petrolul Ploiești este echipa pe care fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost la un pas s-o cumpere, dar s-a răzgândit în ultima clipă.

"Datoriile nu sunt mari, sunt rezonabile. 1,4 milioane eșalonate nu sunt foarte mari. Problema este acum, le trebuie vreo 500.000 de euro să plătească toate salariile și să o ducă până în primăvară", a spus Dumitru Dragomir într-o intervenție la Pro Arena.

"Era gata, gata! Am fost la limită să mă implic, dar am stat și m-am gândit că d-abia am scăpat din nenoricile fotbalului românesc și intram iar în ele… Din punct de vedere financiar, Petrolul este de luat, are stadion bun, are suporteri foarte mulți. Dar pe suporteri trebuie să-i mulțumești! Cine intră la Petrolul trebuie să bage și 2-3 milioane de euro în jucători, să aducă jucători de valoare. La Petrolul nu te poți juca, trebuie să ai inteligență. Am luat o hotărâre în familie, mai găsisem și pe cineva care venea lângă mine. Din punct de vedere financiar era de dus. Din punct de vedere emoțional și al vârstei nu mai e de mers în fotbal. Recomand celor care vor să se implice, să se implice la Petrolul", a adăugat acesta.

ADVERTISING

8 este locul pe care Petrolul Ploiești îl ocupă în clasamentul din Superligă, cu 29 de puncte strânse în 20 de runde.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇