Dumitru Dragomir anunță faptul că FCSB se poate întoarce în Ghencea: ”Îi tot transmit semnale lui Becali”

Dumitru Dragomir anunță faptul că FCSB se poate întoarce în Ghencea: ”Îi tot transmit semnale lui Becali”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal din România, Dumitru Dragomir, a făcut un anunț interesant în ceea ce privește conflictul care mocnește de ceva vreme între CSA Steaua, echipă de Liga a III-a și FCSB, grupare patronată de Gigi Becali.

Dragomir crede că până la urmă FCSB va fi primită pe noul stadion Ghencea pentru a-și disputa meciurile din Liga 1 pe el. Având în vedere costurile enorme de întreținere ale stadionului, pe care gruparea Armatei nu și le permite.

El spune că Armata ar urma să taie finanțarea secției de fotbal în scurtă vreme din cauza lipsei banilor:

Stadionul Steaua București

”CSA Steaua își joacă viitorul în următoarele două luni. Dacă nu vor promova în Liga 2, cei de acolo vor avea soarta lui Dinamo de azi. Vor veni vremuri grele în România și nu o să mai găsiți nebuni ca Gigi Becali să bage bani în fotbal. Am auzit sigur că Armata va închide robinetul, iar cu întreținerea noului stadion o să fie jale. Nimeni nu va da din bugetul Statului un milion de euro pentru întreținerea acestui stadion.

ADVERTISING

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, și-a spus părerea în legătură cu conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, cu privire la stadionul din Ghencea

Cei de la Armată nu sunt nebuni să facă așa ceva și nu vor face. Păi, nu sunt bani de pensii din bugetul Statului și credeți că se vor găsi bani pentru întreținerea stadionului? Să nu se gândească că le va da Pițurcă bani ca să îi ajute că nu le dă niciun euro. Am auzit că vor să îi transmită semnale lui Gigi să vină să joace în Ghencea, iar Gigi știe și el asta. Stadionul ăla trebuie înteținut după ce o să fie preluat de la CNI, iar CSA Steaua nu are banii ăștia, un milion de euro pe an. De unde să îi aibă? Trebuie să găsești patru-cinci echipe ca să îți joace acolo ca să îți scoți și tu din bani, dar vreau să îmi spuneți și mie care sunt alea cinci echipe care să îți dea 25-30.000 pe lună sau pe meci?”, au fost declarațiile lui Dragomir pentru cotidianul ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CSA Steaua este în Liga a III-a acum și va urma cel mai sigur un baraj de promovare în L2 chiar cu FCSB II, satelitul echipei de primă ligă a lui Becali.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB insistă să joace pe noul stadion Steaua

Încă o lovitură pentru FCSB în războiul cu CSA Steaua: "Nu vor juca vreodată pe stadionul Ghencea"

Funeraliile prinţului Philip: Sute de buchete de flori la porţile Castelului Windsor. Minut de reculegere la nivel naţional

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!