Încă o lovitură pentru FCSB în războiul cu CSA Steaua: "Nu vor juca vreodată pe stadionul Ghencea"

Încă o lovitură pentru FCSB în războiul cu CSA Steaua: "Nu vor juca vreodată pe stadionul Ghencea"

Cei de la CSA Steaua București au oferit o primă reacție după victoria din partida de sâmbătă cu Argeșul Mihăilești, scor 8-1, în primul joc din turneul de promovare din Liga 4 în Liga 3.

Steliștii sunt acum favoriți la promovare, pentru că mai au un singur meci în care să învingă, săptămâna viitoare pe Bărăganul Ciulnița. Imediat după această victorie la scor, Iulian Miu, fostul mare jucător stelist, acum antrenor secund la militari, puncta faptul că echipa își dorește să evolueze pe noua arena din Ghencea în Liga II, în cât mai scurt timp.

ADVERTISING

"A fost o victorie importantă pentru noi, eu mă aşteptam la această victorie, sper că şi miercuri să câştigăm şi să ne vedem cu bine în Liga a III-a. Am muncit mult să ajungem aici. Se fac eforturi foarte mari din partea clubului să se asigure tot necesarul pentru Liga a III-a, eu cred că uşor, uşor ne îndreptăm spre liga secundă.

Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie să joace pe Stadionul Steaua, nu mă interesează unde o să joace FCSB, dar clar nu va juca niciodată pe Stadionul Steaua. Eu aşa văd lucrurile", a fost declarația radicală a lui Miu pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Citește și:

Scorul zilei în barajele de promovare în Liga 3 a venit de la Brașov, acolo unde Corona a marcat 16 goluri

Steaua a făcut scor în barajul de promovare

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇