Două pierderi importante pentru FCSB în vederea Supercupei României cu CFR Cluj

Două pierderi importante pentru FCSB în vederea Supercupei României cu CFR Cluj

FCSB are două pierderi importante în vederea partidei din Supercupa României de joia viitoare, 15 aprilie, în compania celor de la CFR Cluj, campioana ultimelor trei ediții de Liga 1.

Sâmbătă seara, trupa lui Toni Petrea a remizat în deplasarea de la Sepsi OSK, scor 1-1, un meci în care s-au accidentat însă doi jucători de bază ai roș-albaștrilor.

E vorba de fundașul central Andrei Miron, care a acuzat dureri musculare în minutul 13 și a fost rapid schimbat de Petrea. La scurt timp după aceea, Darius Olaru s-a accidentat destul de serios la umăr și nu a mai putut continua partida, locul său pe teren fiind luat de Nedelcu.

ADVERTISING

Florin Tănase vorbește despre eventualitatea plecării sale la CFR Cluj

Tehnicianul Petrea e nemulțumit de aceste accidentări de ultimă oră, având în vedere partida importantă cu trofeul pe masă care urmează: “În primul rând, am doi accidentaţi după acest joc pe care nici n-am reuşit să-l câştigăm. Din această cauză am fost mai gânditor. A fost un gol norocos al lor, nu a fost o fază lucrată. Ne pregătim de Supercupă, de play-off, cu jucătorii pe care îi avem. Este un trofeu şi oricine şi-l doreşte să îl câştige. Mă îngrijorează accidentările. Am avut multe şi la jucătorii de la echipa a doua. Vreau să găsesc soluţii să ne refacem cât mai rapid”, a spus Toni Petrea la finalul meciului cu Sepsi, la microfonul DigiSport.

REZUMAT | Sepsi Sfântu-Gheorghe - FCSB 1-1 | Etapa 30, Liga 1, 2020-2021

Partida dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc joi 15 aprilie de la ora 19 la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB se încurcă la Sepsi și riscă să piardă primul loc în clasamentul Ligii 1

Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație sănătoasă și cât mai multă mișcare. Fără stres. Și fără țigări

Antrenorul celor de la Pescara, formație de Serie B, s-a prăbușit pe teren în timpul partidei cu Brescia

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!