Antrenorul celor de la Pescara, formație de Serie B, s-a prăbușit pe teren în timpul partidei cu Brescia

Antrenorul celor de la Pescara, formație de Serie B, s-a prăbușit pe teren în timpul partidei cu Brescia

Clipe teribile au avut loc pe terenul unei formații italiene de Serie B, Brescia, acolo unde antrenorul oaspeților de la Pescara s-a prăbușit lângă gazon și a trebuit să fie transportat cu ambulanța de urgență la spital.

În timpul partidei Brescia – Pescara din Serie B, antrenorul Pescarei, Gianluca Grassadonia s-a prăbușit și și-a pierdut cunoștința. Moment care s-a întâmplat în minutul 86 al jocului, în panica generală a jucătorilor și a staff-urilor tehnice.

După câteva zeci de secunde, tehnicianul de 48 de ani și-a revenit și a plecat cu ambulanța către cel mai apropiat spital pentru un consult amănunțit. Meciul a fost întrerupt și reluat după circa 10 minute și s-a terminat la egalitate, scor 1-1, scrie football-italia.net.

ADVERTISING

"Grassadonia a acuzat o ușoară stare de boală în ultimele zile, iar pe bancă a acuzat o stare de moleșeală, probabil o scădere de presiune a sângelui. Nimic serios, și-a revenit imediat și este bine acum. COVID? Nu cred, pentru că seara trecută a fost testat și era negativ. Doar un jucător a fost pozitiv", a fost reacția unui oficial al celor de la Pescara, imediat după acest joc.

Nu este însă pentru prima dată când lui Grassadonia i se întâmplă un astfel de lucru pe un teren de fotbal. Pe vremea când era fotbalist, în sezonul 1998/1999, fiind fundaș la Cagliari, a suferit un stop cardio-respirator pe teren, după un contact cu un fundaș advers.

Pescara e pe locul 19, penultimul din Serie B, în timp ce Brescia e a noua, la doar un pas de ultimul loc care merge la barajele de promovare.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Florin Tănase vorbește despre eventualitatea plecării sale la CFR Cluj

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în finala de dublu a turneului WTA de la Bogota

Noi proteste anti-restricții în București. S-a mers și la Cotroceni. Unii au venit cu autocarele din alte orașe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!