Dorinel Munteanu face o declarație plină de sinceritate la adresa lui Daniel Boloca: "La revedere!"

Dorinel Munteanu face o declarație plină de sinceritate la adresa lui Daniel Boloca: "La revedere!"

Dorinel Munteanu (55 de ani), cel mai selecționat fotbalist din istoria României, a făcut o declarație plină de sinceritate la adresa lui Daniel Boloca.

Chestionat în legătura cu Daniel Boloca și refuzul fotbalistului lui Sassuolo de a mai veni la echipa națională a României după ce a fost convocat de Edi Iordănescu și a bifat șase minute într-un meci amical cu Slovenia, Dorinel Munteanu a răspuns cu o declarație plină de sinceritate.

Munteanu crede România trebuie să-i respecte decizia lui Boloca, deși spune că "e rușinos" faptul că el a declarat că a făcut o greșeală când a acceptat convocarea la echipa națională a României.

ADVERTISING

"E alegerea fiecărui jucător, dacă are dublă cetăţenie. Nu poţi să-l forţezi, dar datoria conducătorilor e să încerce. Dacă sunt refuzaţi, nu trebuie să facem o targedie, asta e situaţia. Am fost surprins, dar e alegerea lui, n-ar mai trebui discutat în România. A refuzat naţionala României… La revedere şi gata. Dacă a refuzat convocarea unei naţionale, a României. Nu suntem ce eram acum 20 de ani, dar România rămâne ţara ta de baştină, de copil. E ruşinos, dar îi respectăm alegerea", a spus Dorinel Munteanu, la Orange Sport.

ADVERTISING

Dorinel Munteanu are 134 de selecții în naționala României, fiind cel mai selecționat fotbalist din istorie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!