Daniel Boloca și-a stabilit viitorul: Presa din Italia a făcut anunțul, după declarațiile lui Edi Iordănescu

Daniel Boloca și-a stabilit viitorul: Presa din Italia a făcut anunțul, după declarațiile lui Edi Iordănescu

Presa din Italia a anunțat că Daniel Boloca (24 de ani), mijlocașul lui Sassuolo, își dorește să joace pentru naționala „Squadrei Azzurra”.

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a vorbit despre situația lui Daniel Boloca – fotbalist convocat pentru un singur meci sub tricolor – la conferința de presă dinaintea meciului cu Belarus (0-0, în preliminariile EURO 2024).

Italienii confirmă spusele lui Edi Iordănescu, după ce selecționerul a spus că Boloca i-a transmis că, dacă va exista o șansă cât de mică, va dori să evolueze pentru naționala Italiei. Se pare că Daniel Boloca și-a stabilit deja viitorul, iar presa din Italia anunță că are șanse de convocare după scandalul pariurilor în care sunt implicați Sandro Tonali sau Davide Frattesi, mijlocași centrali italieni.

ADVERTISING

"Ideea lui Boloca este să revină în tricoul Squadrei Azzurra. Jucătorul a ales naționala țării în care s-a născut și a crescut, nu țara de origine a părinților săi. Având în vedere scandalul cu Tonali și Zaniolo privind scandalul pariurilor, nu este exclus ca Spalletti să îl ia în considerare", scrie Canale Sassuolo.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!