Transferul la FCSB, acceptat după ce a semnat contractul cu o clauză ciudată: "Nu-l lăsau"

Transferul la FCSB, acceptat după ce a semnat contractul cu o clauză ciudată: "Nu-l lăsau"

FCSB a anunțat că Andrea Compagno (27 de ani) a acceptat o clauză ciudată în contractul de transfer de la FCU Craiova 1948 pentru a semna cu „roș-albaștri”.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că, pentru a semna, Andrea Compagno a acceptat să fie trecută în contractul de transfer o clauză de 100.000 de euro care trebuie plătită de „roș-albaștri” dacă vrea să-l foloseacă pe italian în meciurile directe cu fosta echipă, din Bănie. Ciudat este că această clauză este valabilă pe toată durata contractului lui Compagno cu FCSB când vine vorba de meciurile directe cu FCU Craiova 1948.

ADVERTISING

Stoica a spus că, dacă ar fi știut în momentul transferului, nu ar fi fost de acord cu o astfel de clauză.

"Când dai 1,5 milioane, să ai şi clauze că nu poate să joace? Am mai discutat, dar el a semnat. Nu există un acord între două cluburi, care priveşte un jucător, fără semnătura jucătorului. Un acord de transfer trebuie semnat şi de jucător, altfel nu are nicio valabilitate. E pusă ca să nu aibă drept de joc. Nu ai cum să interzici… Trebuie pusă o clauză financiară, 100.000 de euro e o sumă pe care n-o plăteşte cineva la un meci. Nu-l lăsau să meargă… Asta a fost înţelegerea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Andrea Compagno a marcat de patru ori în 19 meciuri (1061 de minute) din toate competițiile actualului sezon de la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!