Dinamo vrea să dea două mari lovituri în perioada de transferuri

Dinamo vrea să dea două mari lovituri în perioada de transferuri

Cluburile de Superliga au început deja să fie foarte active în perioada de mercato de iarnă, iar Dinamo București nu face excepție și încearcă să producă o adevărată revoluție în lot.

Doi fotbaliști importanți sunt doriți de trupa din Ștefan cel Mare, care încearcă să rămână în primul eșalon fotbalistic. Ronaldo Deaconu (26 de ani) şi Jefte Betancor (30 de ani) sunt doi dintre jucătorii cu care Dinamo vrea să „revoluţioneze” lotul, scrie OrangeSport.

Croatul Zeljko Kopici a adus două victorii consecutive pe banca lui Dinamo: 2-0 cu FC Botoşani şi 1-0 cu FC Voluntari, dar chiar și așa Dinamo e pe loc retrogradabil, 15, cu doar 16 puncte la activ.

ADVERTISING

Jefte s-a despărțit în noiembrie de CFR Cluj, după ce nu a primit mai multe șanse de a juca din partea antrenorului Mandorlini. El are 15 goluri marcate în sezonul 2021/2022, pe când îmbrăca tricoul Farului.

În ce îl privește pe Deaconu, cu el se poartă negocieri de mai multe săptămâni. Legitimat în prezent în Polonia la Korona Kielce, fostul jucător de la Gaz Metan a jucat de 46 de ori în prima ligă din România, unde a marcat de 10 ori.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!