Dinamo promovează în Superligă după doar un an: Două meciuri nebune cu FC Argeș la baraj

Dinamo promovează în Superligă după doar un an: Două meciuri nebune cu FC Argeș la baraj

Dinamo a obținut, sâmbătă seara, promovarea în Superliga României după ce a trecut de FC Argeș în baraj, scor 8-5 la general.

La fel ca meciul tur, 6-1 pe Arena Națională, partida retur din barajul pentru promovarea/menținerea în Superligă a fost o adevărată nebunie. Dinamo a fost învinsă cu 4-2, dar a revenit în Superligă pentru că s-a impus la general cu 8-5, după o victorie entuziasmantă pe Arena Națională.

FC ARGEȘ - DINAMO 4-2
Au marcat: Tofan 14, Jakolis 15, Garita 47, 51 / Ghezali 40, Pop 60

Înfrângerea drastică de pe Arena Națională a făcut-o pe FC Argeș să înceapă tare meciul jucat la Mioveni, în returul barajului. Au venit două goluri în două minute, Tofan (14) și Jakolis (15), dar Ghezali a marcat și el după o acțiune de toată frumusețea cu cinci minute înainte de pauză.

ADVERTISING

La fel ca în prima repriză, FC Argeș a început tare și partea a doua a meciului și Arnold Garita a reușit o dublă, în minutele 47 și 51. Dar, din nou, degeaba. La prima acțiune periculoasă din repriza secundă, Dinamo a marcat prin Pop, cu capul.

Înaintea golului lui Pop, FC Argeș a rămas în 10 oameni. Sebastian Colțescu l-a eliminat pe Andreas Calcan pentru două cartonașe galbene, după faulturi asupra lui Neluț Roșu.

Jocul a scăzut în ritm în ultima jumătate de oră, iar totul a mers către un succes inutil obținut de FC Argeș, după o ocazie incredibilă ratată de Celestine, care a șutat și mingea sa a fost respinsă de pe linia porții.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dinamo revine, astfel, în Superliga României după doar un an de când a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!