Dinamo face un transfer important la handbal

Dinamo face un transfer important la handbal

Internaţionalul român Dan Emil Racoţea a semnat pentru echipa de handbal CS Dinamo Bucureşti, a anunţat, sâmbătă, campioana României pe site-ul său oficial.

Interul stânga Dan Racoţea (2,02 m), născut pe 21 iulie 1995, la Braşov, a jucat în campionatul intern un singur sezon, 2013-2014, la CSM Bucureşti. La 19 ani, în 2014, s-a transferat la Wisla Plock (Polonia), unde a evoluat cinci sezoane. În 2019 a acceptat oferta clubului Veszprem, dar nu a jucat niciun meci la echipa maghiară, fiind transferat la Chartres (Franţa), iar apoi la Bidasoa Irun (Spania), pentru sezonul 2020-2021.

ADVERTISING

Racoţea a debutat la prima reprezentativă în 2014, la numai 19 ani, însă avea deja la activ evoluţii remarcabile în cadrul naţionalei de juniori, la Campionatul Mondial din 2013 (Ungaria), unde a marcat 52 de goluri.

Pentru Dinamo acesta a fost al optulea transfer, după Cedric Sorhaindo (pivot/Franţa), Kamel Alouini (coordonator/Tunisia), Christian Dissinger (inter stânga/Germania), Alex Pascual Garcia (extremă stânga/Spania), Ahmed Khairy (coordonator/Egipt), Robert Militaru (inter stânga) şi Raul Nantes Campos (inter stânga/Brazilia).

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇