Dinamo București, aproape să dea lovitura și să aducă un fost număr 9 de la Real Madrid - presă

Dinamo București, aproape să dea lovitura și să aducă un fost număr 9 de la Real Madrid - presă

Dinamo București este pe cale să facă un transfer răsunător în această vară, un fost vârf al echipelor Real Madrid, Valencia și Tottenham.

Noua echipă patronată de un concern spaniol condus de Pablo Cortacero a început în trombă campania de transferuri, aducându-l deja pe Vlad Achim de la Viitorul. Acum însă, după cum spune presa, s-ar negocia pentru marele atacant de 35 de ani Roberto Soldado, fostul vârf de la Real Madrid, Valencia și Tottenham.

Liga Campionilor: Manchester City o învinge din nou pe Real Madrid

ADVERTISING

Noii șefi de la Dinamo au pe listă 7 transferuri, toți jucători spanioli, iar pe această listă, după cum scrie EuroSport, s-ar afla și Soldado, de la care se așteaptă un răspuns cât mai grabnic.

Soldado a ajuns acum la Granada, unde i-a fost deja propusă prelungirea contractului pentru următorul sezon. Echipa a terminat pe 7 în La Liga și va juca în Europa League.

★☆Roberto Soldado - Canterano of Real Madrid★☆ [[HD]]

Pe lângă vârful de mai sus, pe lista deja discutată ar fi 3 jucători de la Girona, prin filiera fratelui lui Pep Guardiola, Pere, care este agent de jucători.

ADVERTISING

În prezent, cota de piață a lui Soldado este de 800.000 de euro, el fiind crescut la academia lui Real Madrid și trecând în CV echipe precum Osasuna, Getafe, Valencia, Tottenham, Villarreal și Fenerbahce.

În 27 de meciuri la Real, unde a purtat și numărul 9, Soldado are 4 goluri marcate. A ieșit campion cu albii în 2008 într-un lot în care se mai aflau Raul, Higuain, Guti, Casillas, Robinho, Sergio Ramos sau Van Nistelrooy.

D.A.

Citește și:

Un jucător de la Real Madrid, depistat pozitiv cu coronavirus

ADVERTISING

Iker Casillas se întoarce la Real Madrid - presă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇