Iker Casillas se întoarce la Real Madrid - presă

Iker Casillas se întoarce la Real Madrid - presă

Presa din Spania anunță o revenire de top la Real Madrid, proaspăta campioană a Spaniei, și anume aceea a legendarului portar madrilen Iker Casillas.

Real Madrid a cucerit al 34-lea titlu din istorie după victoria cu Villarreal, coroborată și cu înfrângerea rivalei Barcelona cu Osasuna, scor 1-2.

Iar sâmbătă, cotidianul iberic Marca a anunțat și prima lovitura a verii a lui Real, e vorba de readucerea lui Iker Casillas, fostul mare portar de legendă al clubului.

Acesta s-a retras din activitate, după o aventură scurtă la FC Porto și după serioase probleme cardiace, care au culminat cu un infarct din care din fericire a scapăt cu bine, iar acum se întoarce la clubul unde a crescut pentru a fi consilierul preşedintelui Florentino Perez.

ADVERTISING

În următoarele săptămâni, atribuțiile sale vor fi stabilite clar și el va fi prezentat într-o conferință de presă oficială.

Ultimul său meci oficial a fost în aprilie 2019, în tricoul lui Porto.

În toată cariera sa, a strâns 725 de meciuri la Real, pentru care a evoluat intre 1999 și 2015, fiind pe locul 2 în clasamentul blancos la partide jucate după Raul. Campionatul Mondial al Cluburilor, două Supercupe ale Europei sau cinci titluri în La Liga sunt doar câteva dintre marile sale performanțe.

El este campion mondial cu Spania în 2010 și dublu campion european, în 2008 și 2012.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Iker Casillas | Best Saves in the history ● Ultimate Saves Show ● Best Saves Ever

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇