Daren Cahill, despre retragerea Simonei Halep de la Wimbledon: A fost o decizie greu de luat, au curs și lacrimi

Daren Cahill, despre retragerea Simonei Halep de la Wimbledon: A fost o decizie greu de luat, au curs și lacrimi

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep, a făcut câteva dezvăluiri legate de starea în care se află Simona Halep după anunțul făcut de ea în ceea ce privește retragerea de la Wimbledon.

Fostul antrenor și al lui Andre Agassi sau Lleyton Hewitt spune că Simona se află într-o stare foarte proastă din punct de vedere mental, căci ea își dorea foarte mult să joace aici la Wimbledon și să încerce să își apere trofeul cucerit acum doi ani.

„Îmi pare rău pentru Simona Halep, această accidentare a venit din senin. A făcut o mică mișcare spre stânga la retur, chiar la o minge care nu fusese bună. Recuperarea după o ruptură la gambă este foarte dificilă. Simona a muncit foarte mult în ultimele șase săptămâni, visul ei era să joace la Roland Garros și la Wimbledon. Mai ales că venea la Londra că deținătoare a trofeului, pe care l-a câștigat în urmă cu doi ani”, a punctat în primă fază Cahill într-o discuție LIVE video pe care a avut-o pe pagina de Instagram a lui Pat Cash.

ADVERTISING

El a mai spus și că toate antrenamentele pe iarbă au ținut două săptămâni, dar că până la urmă Simona, împreună cu staff-ul medical, au decis că nu e cazul să riște, căci corpul nu este pregătit: ”Ne-am antrenat foarte intens pentru Wimbledon, iar corpul nu era pregătit. Cel puțin la nivelul pe care îl dorește. Ea și turneul merită asta.

Simona Halep & Darren Cahill | Art of Coaching

A fost o decizie grea, au fost și câteva lacrimi. Am vorbit câteva zile. Își dorea mult să joace aici, acum s-a dus în România și încearcă să se liniștească după această perioadă”, a mai punctat marele antrenor de la Antipozi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep va merge la Jocurile Olimpice, dar nu va fi însoțită de antrenorul său Darren Cahill

Aceste declarații vin și după un alt anunț al lui Cahill, despre participarea sigură a Simonei la Olimpiadă, însă fără aportul lui, căci Halep va fi însoțită la Tokyo doar de Daniel Dobre.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Premieră negativă în cariera Simonei Halep după retragerea de la Wimbledon

Victorie PLUS la Barna acasă. Cine e noua şefă USR PLUS Sibiu

Serena Williams nu va participa la Jocurile Olimpice

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!