Dezastru la Dinamo: Rednic anunță că 14 jucători vor pleca - cine e pe listă

Dezastru la Dinamo: Rednic anunță că 14 jucători vor pleca - cine e pe listă

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni seară, după meciul pierdut acasă cu Farul, că nu mai puțin de 14 jucători dinamoviști vor pleca de la echipă în pauza de iarnă.

Tehnicianul se referă mai ales la jucătorii cu salarii mari, de peste 4.000 de euro.

"Știți că se trage linie după luna ianuarie, până acum nu mi-a fost ușor cu jucători cu care n-am lucrat. Am avut meciuri în care am avut punctele ca și câștigate, vreo șapte puncte, și le-am pierdut după minutul 90.

Sunt obligat să schimb și voi schimba! De acum eu sunt răspunzător 100%! Am găsit aici o echipă pe care n-am format-o eu, pe care n-am pregătit-o. Ce am câștigat, am câștigat datorită jucătorilor care au venit pe parcurs. Înainte nu te gândeai că pierzi în minutul 90, te gândeai cât de mare va fi scorul.

ADVERTISING

Erau și mulți tineri înainte, corect. Atacanții noștri nu marchează! S-au făcut greșeli, s-au făcut lucruri repede. Eu am adus jucători care încasează 2.000 de euro, 3.000 de euro sau 4.000 de euro, fără comisioane! Carp primește 4.000 de euro pe lună. Vor pleca jucători, e normal să plece, suntem 40 pe listă! Suntem mulți și mai puțini buni. O să plece vreo 14 jucători care n-au demonstrat și care au salarii mari.

Trebuie să găsim soluții, suntem la limită, nu mai avem voie să greșim. Jucătorii pe care îi vom aduce vor fi prezenți la reunire. Acum se va reduce bugetul aproape la jumate, mereu când vine Rednic se reduce bugetul. Sunt de acord să facem o remaniere, mulți dintre ei n-au demonstrat că merită să joace la Dinamo", a spus Rednic la microfonul televiziunilor, după meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Astfel, antrenorul vrea să aibă în lot cel mult 18 jucători, în afară de tinerii crescuți de club.

Rednic și-a arătat nemulțumirea și față de fundași, numindu-l pe Răzvan Popa, care câștigă 5.000 de euro pe lună.

"Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. Nu se poate așa ceva la Dinamo! Am avut probleme mari cu portarii și cu fundașii centrali.

Dau și nume acum. Păi, Popa: 'Tu ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea!'. El a ieșit pentru că a zis că nu mai are aer, a intrat puțin răcit. Mulți jucători erau răciți. Ieri nu ne-am antrenat. O să rămână doar vreo doi fundași centrali", a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISING

Situația de la clubul din Ștefan cel Mare a fost analizată la Digi Sport și de Ilie Dumitrescu, care este de părere că unii dintre jucători nu au valoare de Liga 1: ”Sunt jucători superficiali. Nu ai ce să faci. Indiferent cât de mult muncești și vrei să pui în practică, să lucrezi, sunt deficiențe foarte mari. Băieții ăștia sunt forțați în Liga 1. Nu ai cum cu lotul ăsta să pui pretenții să rămâi în Liga 1. Dacă nu se vor realiza câteva transferuri acum în perioada asta, rapid, e foarte greu ca Dinamo să se mențină în prima ligă”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇