Decizie radicală luată de Gigi Becali la FCSB: ”Nu-mi place să cheltui bani la fotbal”

Decizie radicală luată de Gigi Becali la FCSB: ”Nu-mi place să cheltui bani la fotbal”

Gigi Becali a luat o decizie drastică sâmbătă seara, imediat după egalul celor de la FCSB în deplasarea de la CS Mioveni, scor 1-1 în runda curentă a Ligii 1.

Latifundiarul din Pipera a fost extrem de dezamăgit de jocul echipei sale și a anunțat astfel restructurări masive în cadrul academiei clubului FCSB, totul cu scopul de a mai reduce din cheltuieli.

„Am luat o hotărâre. Se lucra la două terenuri noi și le-am zis să se oprească. Mâine să vină cu organigrama de la Academie, avem 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 de euro cu academia. Nu, gata, cheltuim 70.000!

ADVERTISING

Liga 1 | FCSB a călcat strâmb la Mioveni

Totul e pe bani. Unde a produs academia? A produs ceva, vreun ban? O am de 5-7 ani. Eu dacă nu iau campionatul, o să vedeți... Deja încep să intru în banii mei. Iar mie nu-mi place să cheltui bani la fotbal”, a fost reacția avută la nervi de Becali sâmbătă seara la DigiSport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

De asemenea, Becali spune că e foarte sigur că această echipă nu poate ajunge să câștige campionatul în lupta cu CFR Cluj: „N-ai cum să iei campionatul așa. Nu cred că putem să câștigăm campionatul. Și dacă pierde CFR cu Rapid, tot nu putem. N-ai cum să câștigi când joci în play-off cu echipe tari. Trebuie să dai război la fotbal! Avem niște jucători care vor să dribleze, dau un gol și se relaxează. Nu se poate așa! Am crezut în Liga Campionilor, că iau bani din Europa”, a mai spus Becali.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB poate ajunge la 8 puncte în spatele lui CFR Cluj, dacă ardelenii se impun duminică seara pe teren propriu cu Rapid.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!