Decizie de ultimă oră luată de FCSB în privința lui Andrea Compagno

Decizie de ultimă oră luată de FCSB în privința lui Andrea Compagno

Fotbalistul italian Andrea Compagno a primit o nouă veste din partea conducerii celor de la FCSB, cu doar o zi înainte de marele derbi de luni între echipa roș-albastră și campioana Farul.

Andrea Compagno nu este în lot pentru meciul de mâine cu Farul, iar acest lucru a fost dezvăluit de antrenorul Elias Charalambous, la conferința de presă oficială de dinaintea partidei cu dobrogenii.

"Săptămâna trecută a lipsit de la meciul cu Universitatea Craiova şi nu va fi nici acum. Nu am informaţii noi pentru dumnevoastră şi aşteptăm ca situaţia lui să fie una clară cât mai curând posibil", a spus Elias Charalambous în fața jurnaliștilor.

ADVERTISING

Patronul Gigi Becali se chinuie de ceva timp să îl vândă pe Compagno, a scăzut chiar prețul considerabil pentru el, până la 300.000 de euro, deși el l-a cumpărat de la FCU Craiova pentru suma de 1,5 milioane.

Italianul are o cotă de piață de 2,3 milioane de euro și a fost golgheterul roș-albaștrilor sezonul trecut.

„Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente şi ne oferă o alternativă, pe care în momentul ăsta nu o avem. Există un David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu e de profilul lui Andrea. Eu m-aş bucura sa rămână, dar nu sunt banii mei. Din multe puncte de vedere”, a spus și managerul general de la FCSB, Mihai Stoica la OrangeSport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!