Decizia radicală luată de conducătorii lui ȚSKA Sofia după înfrângerea cu CFR Cluj

Decizia radicală luată de conducătorii lui ȚSKA Sofia după înfrângerea cu CFR Cluj

Clubul bulgar de fotbal ŢSKA Sofia a anunţat luni, pe site-ul său oficial, demiterea antrenorului Stamen Belcev la patru zile după eşecul cu CFR Cluj, 0-2 acasă în Grupa A a Europa League, şi la o zi după remiza din campionat, 1-1 pe terenul modestei Arda Kărdjali.

Formaţia sofiotă a fost foarte aproape de înfrângere în meciul de duminică. Svetoslav Kovacev a deschis scorul în minutul 73 pentru Arda, oaspeţii egalând după unsprezece minute prin Jerome Sinclair.

Belcev, în vârstă de 51 de ani, a readus-o pe ŢSKA după zece ani în grupele unei competiţii europene. El a preluat în luna iulie cea mai titrată echipă din fotbalul bulgar, după ce în sezonul trecut a pregătit-o chiar pe Arda Kărdjali. El a mai antrenat-o pe ŢSKA Sofia între noiembrie 2016 şi mai 2018.

ADVERTISING

După zece etape din campionat, ŢSKA este pe poziţia a treia a clasamentului, cu 16 puncte, la 6 puncte de liderul Lokomotiv Plovdiv. Pe locul 2, cu 20 de puncte şi un meci mai puţin disputat, este Ludogoreţ Razgrad, echipa lui Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore.

Joi, ŢSKA va juca în deplasare cu AS Roma, iar CFR Cluj va primi vizita lui Young Boys Berna, în Grupa A a Europa League.

Iată ce mai puteți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din SPORT de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇