Decizia luată de Rapid București în ce privește postul de antrenor. Ce spune patronul Dan Șucu de soluția Dan Petrescu

Decizia luată de Rapid București în ce privește postul de antrenor. Ce spune patronul Dan Șucu de soluția Dan Petrescu

Rapid București se află într-o situație delicată, a început play-off-ul cu 0 puncte și se poate afla duminică seara la 10 puncte distanță de lidera FCSB, dacă aceasta învinge Farul.

Multe voci au cerut plecarea antrenorului italian Cristiano Bergodi după meciul de la Craiova, scor 1-2, când Rapid a avut și 1-0 și om în plus, peste 30 de minute.

Patronul Dan Șucu nu se grăbește însă să ia decizii la cald și a anunțat că Bergodi va rămâne până cel puțin în vară, lămurind în același timp și alte zvonuri care dădeau ca și ajunși în Giulești nume precum Șumudică sau chiar Dan Petrescu, o soluție surprinzătoare apărută chiar azi în presă, legată de fostul campion cu CFR Cluj: “Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

ADVERTISING

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis. Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto. Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a spus Dan Şucu pentru cotidianul Fanatik.

Rapid este acum pe locul 4 în Superliga, cu 28 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, urmând ca cele două să poată ajunge la 10 puncte depărtare de FCSB.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!