Decizia luată de FRF după ce Hagi și Popescu au stat la tribuna a II-a, iar politicienii la VIP, la primul meci de la EURO 2020

Decizia luată de FRF după ce Hagi și Popescu au stat la tribuna a II-a, iar politicienii la VIP, la primul meci de la EURO 2020

Federația Română de Fotbal a anunțat ce decizie a luat după ce foști mari fotbaliști au stat la tribuna a II-a la meciul dintre Macedonia de Nord și Austria, în timp ce politicienii au stat la VIP.

FRF a comunicat că Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici și Gabriela Szabo vor primi bilete la zona VIP la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord.

În schimb, FRF a anunțat că ceilalți foști fotbaliști vor fi trimiși în continuare la tribuna a II-a.

"Aflăm disponibilitățile cu o zi înainte, poate mai puțin. Noi, cei de la Structura de Organizare, am vrut să facem acest lucru pentru ambasadorii EURO 2020, Dorinel Munteanu, Gabriela Szabo și Miodrag Belodedici. Nu au fost locuri la primul meci, dar vor fi prezenți acum, la meciul Ucraina – Macedonia de Nord. Cei trei vor avea statut oficial, în tribuna oficială", a spus Răzvan Mitroi, directorul de comunicare EURO 2020 la București, pentru Sport.ro.

ADVERTISING

"Cred că am fost destul de explicit, și că FRF onorează fostele glorii în condițiile date. Ar fi absurd să se aștepte la fiecare meci renunțări de locuri la tribuna oficială pentru a plasa 60 de fotbaliști în postura de VIP. Nu e realist acest plan. În plus, vă spun că personalități ale fotbalului, care sunt membri ai Comisiei Tehnice a FRF, au locuri tot acolo, vizavi de tribuna oficială. Și vorbim aici de domnii Geolgău, Cămătaru, Țicleanu, Țiți Dumitriu, Ionel Augustin și alții. Ei nu ar trebui avuți în vedere pentru locuri VIP? Și totuși, au bilete alături de Gică Popescu și Gică Hagi", a mai spus Mitroi.

ADVERTISING

Dorinel Munteanu a fost și el foarte vehement după ce a fost trimis să stea la tribuna a II-a la meciul dintre Macedonia de Nord și Austria.

În schimb, oameni politici au avut bilete la zona VIP.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!