Un jucător a fost dat în judecată după transferul la CFR Cluj: "Îi va veni nota de plată"

Un jucător a fost dat în judecată după transferul la CFR Cluj: "Îi va veni nota de plată"

Unul dintre jucătorii transferați de CFR Cluj în această vară, mijlocașul Denis Rusu, a fost dat în judecată după ce a semnat cu gruparea campioană.

Impresarul Bogdan Apostu este cel care l-a dat în judecata pe Rusu, acuzându-l că a mers la CFR Cluj fără să se consilieze cu el.

Apostu avea contract cu Rusu, dar acesta a fost transferat la CFR Cluj prin intermediul lui Radu Pop și Flavius Sabău.

"Avocatul se ocupă de cazul cu Rusu, l-am acționat în judecată pe Denis pentru încălcarea contractului. E o sumă consistentă pe care el va trebui să o plătească. Nu știu dacă este vina lui sau a celor doi impresari care au funcție de conducere la Lipova. De fapt, un impresar are funcție de antrenor, iar celălat funcție de președinte, dar, mă rog, ăsta este fotbalul românesc. Eu când am fost conducător de club la Clinceni am ales să-mi dau demisia tocmai ca să fiu agent. Din ceea ce știu eu există o incompatibilitate clară între aceste două funcții, dânșii au ales să le practice pe amândouă.

Asta e, este decizia dânșilor, dar – probabil – vor să fie solidari atunci când lui Denis îi va veni nota de plată. Sau sper să o facă, pentru că bărbații adevărați sunt și la bine și la greu. Contractele sunt făcute pentru a fi respectate. Există niște legi în țara asta, care funcționează. trebuie să ne asumăm ceea ce facem. Bravo lor, acestor doi agenți-impresari de la Lipova, nu vreau să spun mai multe pentru că sunt un băiat de bun simț, nu vreau să spun felul în care au încercat ei să negocieze cu UTA. Doar vreau să spun că nu au onoare, nici unul, nici celălalt", a spus Apostu, potrivit SportArad.

ADVERTISING

De asemenea, Apostu spune că Rusu a fost forțat să ajungă la CFR Cluj.

"Denis e un copil, manevrabil, influențabil, nici măcar nu a fost decizia lui. A fost forțat cumva, influențat cumva să facă lucrul acesta, tocmai de aceea nu mă pot supăra pe el. Are circumstanțe atenuante, dar, repet, îmi doresc ca acei doi oameni, acele două personaje, pe care eu personal nu vreau să-i mai văd niciodată. Chiar îi anunț vor avea un război cu mine, cât timp voi activa eu în fotbal. Nu că nu voi lucra vreodată nici cu unul, nici cu celălat, ci voi încerca să le spun tuturor ce fel de oameni sunt. Nu-i o problemă că Denis nu a rămas la UTA, este o problemă felul în care au mințit jenant pe toată lumea, de 5 luni de zile. Ne-au mințit cu o seninătate cu care doar actori ca Al Pacino pot să o facă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El poate să o facă, dar oamenii de rând care nu au caracter nu pot să o facă sau nu ar trebui să o facă. Așa ar trebui să funcționăm într-o lume cinstită. Pentru mine, personal, valorile umane sunt mai importante decât banii și așa ar trebui să funcționăm cu toții. Din păcate, sunt oameni mici care pentru o pungă de semințe au acționat așa cum au acționat. Să fie sănătoși, eu le doresc sănătate și cu asta am încheiat acest subiect. Instanța va decide ceea ce urmează, dar vă garantez că legile și regulamentele sunt foarte clare, la fel cum și contractul dintre mine și Denis Rusu este extrem de clar”, a mai afirmat Bogdan Apostu.

ADVERTISING

CFR Cluj l-a transferat pe Rusu de la Șoimii Lipova, după ce oferta UTA-ei pentru cumpărarea jucătorului a fost respinsă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!