Decizia luată de Edi Iordănescu după atacurile repetate ale lui Becali

Decizia luată de Edi Iordănescu după atacurile repetate ale lui Becali

Edi Iordănescu a fost criticat vehement în ultimele zile de Gigi Becali, în pofida clauzelor din contract care ar trebui să îl protejeze de astfel de atacuri.

Gigi Becali a ieșit public și l-a criticat pe Iordănescu, spunând că FCSB nu joacă nimic și că acesta este un an pierdut.

De asemenea, Becali a declarat că încă mai are încredere în Iordănescu, dar că atunci când nu va mai avea va "face ceva pe el de contract" și că cei 500 de mii de euro pe care trebuie să-i plătească nu reprezintă un impediment în calea demiterii antrenorului.

ADVERTISING

Până acum, Edi Iordănescu nu a avut o reacție publică în urma atacurilor lui Becali. Totuși, potrivit Antena Sport, Iordănescu a decis să nu rupă contractul cu FCSB pe fondul încălcării clauzelor contractuale.

Edi vrea să continue pe banca FCSB, fiind convins că poate câștiga titlul în acest sezon. Tocmai din acest motiv e dispus să treacă peste aceste atacuri și să rămână la echipă.

De asemenea, el se bucură și de încrederea jucătorilor, fapt ce îl motivează să continue dincolo de atacurile patronului.

ADVERTISING

În aceste condiții, cel puțin în perioada următoare, Edi a decis să rămână la FCSB indiferent de atacurile lui Becali.

În acest moment, distanța dintre CFR Cluj și FCSB este de 8 puncte, dar Edi e convins că poate fi recuperată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!