Becali a anunțat singura condiție pentru ca Edi Iordănescu să rămână la FCSB

Becali a anunțat singura condiție pentru ca Edi Iordănescu să rămână la FCSB

Gigi Becali a anunțat care e singura condiție pe care Edi Iordănescu trebuie să o îndeplinească pentru a continua la FCSB.

Finanțatorul roș-albaștrilor spune că îl va mai păstra pe Edi Iordănescu din vară doar dacă va câștiga titlul.

"Nu mă interesează fotbalul, nu pot să fac o activitate unde dau bani și comandă altul. Nu mai fac activitatea. Ori o fac și decid eu, ori mă las. Nu am nicio ședință cu Edi Iordănescu, nici nu vorbesc cu el. Ce ședință? S-a discutat că vorbim luni să vedem despre ce e vorba.

ADVERTISING

Mă bate gândul să renunț, tu să dai milioane de euro și vine altul și hotărăște el. Unde ați pomenit? Voi sunteți toți nebuni, nu eu. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, m-am făcut și eu nebun ca voi. Nu se mai poate la mine, până în vară, atât. Se încheie contractul, până în vară se poate ca la nebuni, de la vară nu se mai poate, omul care dă banii să și comande sau cine face, să își asume. Să dea banii înapoi din salariu dacă nu își atinge obiectivul. Ăsta e obiectivul. Dacă ia campionatul Edi, jos pălăria, îi prelungesc contractul și stau acasă, îi dau și primă dublă și stau acasă.”, a spus Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISING

Edi Iordănescu nu poate fi demis de la FCSB fără să primească despăgubiri în valoare de 500 de mii de euro.

Conform clauzelor contractuale, Becali nu-i poate impune echipa de start ori schimbările.

De asemenea, Becali nu are voie nici să critice echipa în public.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!