Edi Iordănescu lansează acuzații după remiza de la Voluntari

Edi Iordănescu lansează acuzații după remiza de la Voluntari

Edi Iordănescu s-a arătat nemulțumit de arbitrajul de care FCSB a avut parte în remiza de la Voluntari.

Iordănescu a acuzat un penalti neacordat după o intrare asupra lui Budescu, pe care arbitrul George Găman, fratele fundașului de la Universitatea Craiova, nu a acordat-o.

”A fost penalty clar. Nu am niciun dubiu, am revăzut faza de 4 -5 ori. Budescu avea prim planul, era pregătit să finalizeze, fundașul de la Voluntari și-a dat seama că nu mai avea cum să deposedeze. Budi era interpus între el și minge, se vede atacul din spate unde a fost fault clar. Cu 1-0 gestionam altfel și puteam conserva altfel din repriza a doua. Ne-a lipsit energia.

ADVERTISING

Din punctul meu de vedere, penalty de nediscutat. A mai fost o lovitura liberă în a doua repriză, s-a auzit de la bancă. Nu vreau să mai vorbesc despre arbitraj. Un arbitru foarte bun, dar nu știu dacă a fost inspirată delegarea lui la acest meci. Ținând cont că am fost sub presiune tot timpul, va trebui să învățăm să gestionăm, să învățăm să folosim în avantajul nostru. Nu este ușor, dar cred că avem structura de vârsta necesară să fim mai maturi, mai echilibrați, să ne vedem de drumul nostru, să luăm meci cu meci și la final să tragem linie și să vedem ce se întâmplă cu adversarele noastre”, a spus Edi Iordănescu, potrivit DigiSport.

ADVERTISING

De asemenea, Edi Iordănescu a vorbit și despre remiza cu FC Voluntari.

”Am căutat puncte, am venit după puncte. Ne așteptam la un meci greu, Voluntari este o candidată la play-off. A fost a cincea deplasare. E greu, consum mare. Ne așteptam să suferim. Am avut teama să nu pierdem din energie în repriza a doua, ceea ce s-a și întâmplat. Adversarul a fost mai proaspăt și mai dinamic în repriza a doua. Prima repriză am încercat, am circulat mingea, am avut calitate, am ajuns la careu, din păcate nu am găsit soluțiile corecte. Repriza a doua a fost mai echilibrată și chiar dacă am avut momente când am tocat, am făcut-o în gol.

ADVERTISING

De când am venit, am marcat în toate jocurile, azi nu am reușit. Mi-aș fi dorit să avem mai multe ocazii și un ritm mai susținut. Venim după o perioadă grea, după o deplasare la Farul. Nu am reușit să avem prospețimea necesară care să ne ajute să ducem jocul până la final. Nu ar fi fost prima dată când am fi câștigat în repriza a doua. Avem două săptămâni de pauză, încercăm să ne regenerăm. Să aducem jucătorii care au avut Covid la un nivel bun, după care ne ajută un program infernal”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei.

Amintim că FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu FC Voluntari, în ultima etapă a turului din Liga 1.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!