Becali și-a pierdut răbdarea cu Edi Iordănescu: "Nu mai pot să tac, niciodată nu am fost așa slabi ca acum"

Becali și-a pierdut răbdarea cu Edi Iordănescu: "Nu mai pot să tac, niciodată nu am fost așa slabi ca acum"

Gigi Becali a încălcat clauzele contractuale pe care le are cu Edi Iordănescu și a lansat un nou atac public la adresa antrenorului.

Becali spune că acest an este pierdut și că echipa nu joacă nimic de la venirea lui Edi Iordănescu.

"Se joacă haotic, fiecare driblează, fiecare face ce vrea. Fiecare joacă ce îi place, este după ureche. Nu zic de Edi că și așa n-am ce să fac. Am ce să fac? Nu am ce să fac. Nu mă bag, vedem ce o să fie și ce-o să iasă, dar nu văd cu ochi buni. Am mai pierdut un an. Am făcut noi cele șapte victorii? Pe alea le-a dat Dumnezeu. Noi nu avem nicio noimă de joc. Fiecare vrea să dribleze când prinde mingea. Am văzut ce a jucat CFR-ul cu Voluntariul și ce am jucat noi. CFR i-a distrus, pe noi ne-au distrus ei.

ADVERTISING

Nu e nicio perspectivă, nu se joacă fotbal. Înainte mâncam bătăi, aveam ghinioane, dar era mingea la noi. Cine trebuie să facă, nu știu. Probabil o să se supere Edi, dar eu nu pot să tac din gură când echipa gâfâie. Câștigăm din 11 metri, în minutul 92, eu nu pot să mă uit așa! Trebuie să atrag atenția că jucăm după ureche. Jucăm doar în viteza întâi când noi trebuie să jucăm în viteza a cincea. Niciodată nu am avut echipă așa slabă ca acum", a spus Becali la Pro X.

Amintim că FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu FC Voluntari, în ultima etapă a turului din Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!