Decizia luată de conducerea FCSB după prelungirea accidentării lui Vlad Chiricheș

Decizia luată de conducerea FCSB după prelungirea accidentării lui Vlad Chiricheș

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal, Vlad Chiricheș, fundaș central la FCSB, va mai sta o perioadă lungă în afara terenului.

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a oferit ultimele detalii despre starea medicală a fostului fundaș de la Napoli, spunând că perioada sa de pauză forțată va fi una mai lungă decât se aștepta, el urmând să mai stea 3-4 luni pe bară.

„Nu e ce ne doream, sperăm să fie finalul problemei, să se refacă. E foarte important și consultul clinic. Se va ajunge la intervenție cel mai probabil. Va mai sta 3-4 luni”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Dar, ceea ce e foarte important pentru FCSB, în ciuda absenței îndelungate a lui Chiricheș, titular indiscutabil, clubul a decis să nu mai transfere un alt fundaș central acum: „Nu cred că mai avem nevoie de stoperi, suntem acoperiți cu Ngezana, Haruț, Lixandru, Dawa, plus Ovidiu Popescu”, a mai adăugat oficialul.

Doar 7 meciuri a bifat Chiricheș la FCSB, după revenirea sa în fotbalul românesc. El s-a accidentat în august, la meciul pierdut de echipa sa la UTA, scor 1-2.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!