Mihai Stoica anunță o veste proastă pentru FCSB: "Nu e ce ne doream. Ar fi 3-4 luni de indisponibilitate"

Mihai Stoica anunță o veste proastă pentru FCSB: "Nu e ce ne doream. Ar fi 3-4 luni de indisponibilitate"

FCSB a anunțat, vineri, o veste proastă în privința lui Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașul central al „roș-albaștrilor”.

Prin vocea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, FCSB a anunțat că Vlad Chiricheș nu este apt de joc așa cum se spera și că va pleca în Finlanda pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Stoica a spus că Vlad Chiricheș urmează să mai lipsească "3-4 luni", după ce a suferit o ruptură musculară la meciul UTA - FCSB 2-1, jucat pe 28 august în etapa a 7-a din Superliga.

ADVERTISING

Mai mult, el a anunțat că Vlad Chiricheș va renunța la salariu pe care îl are de încasat la FCSB pe perioada cât va fi indisponibil.

„Vlad Chiricheş va pleca marţi în Finlanda. Acea problemă pe care o are el a fost rezolvată de un profesor din Finlanda în cazul altor jucători. E vorba de o intervenţie chirurgicală. Va fi un consult prima dată şi apoi se ve decide, vom vedea.

Nu e ce ne doream, dar sperăm să fie finalul accidentării, să se refacă. Ar mai fi 3-4 luni de indisponibilitate dacă ar fi nevoie de intervenţie chirurgicală. Depinde de fiecare jucător în parte cum se recuperează. Ideea principală e că vom aştepta mai mult decât ne-am fi dorit”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Vlad Chiricheș a jucat șapte meciuri (518 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă decisivă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!