Decizia luată de chinezi după ce au aflat negocierile dintre Olăroiu și naționala Emiratelor Arabe Unite

Decizia luată de chinezi după ce au aflat negocierile dintre Olăroiu și naționala Emiratelor Arabe Unite

Conducerea clubului Jiangsu Suning a trecut la fapte după ce a aflat de negocierile dintre Cosmin Olăroiu și Federația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, anunțate săptămâna trecută de SpotMedia.ro și confirmate de oficialii fotbalului arab.

Din informațiile obținute de SpotMedia.ro, chinezii de la Jiangsu au făcut tot posibilul să-l determine pe Cosmin Olăroiu să refuze oferta primită din partea arabilor.

Conform surselor noastre, chinezii au trimis luni la București un avion charter special pentru a-l aduce pe Olăroiu de urgență în China. Jiangsu își reluase antrenamentele din China de aproximativ o lună, însă Olăroiu nu putea călători în această țară.

ADVERTISING

În cele din urmă, afirmă sursele SpotMedia.ro, chinezii au făcut demersuri la cel mai înalt nivel și au obținut un permis special pentru ca Olăroiu să poată fi primit în țară.

Astfel, Olăroiu s-a urcat în avionul trimis special de chinezi pentru el și va continua la Jiangsu și în sezonul următor.

Săptămâna trecută, SpotMedia.ro a dezvăluit în exclusivitate că naționala Emiratelor Arabe Unite i-a oferit lui Olăroiu un contract pe doi ani cu un salariu total de 8 milioane de euro. Ulterior, informația a fost confirmată de oficialii fotbalului din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISING

Chinezii se gândesc însă să îi prelungească și ei înțelegerea lui Olăroiu, deși acesta și-ar dori să părăsească țara după ce va ajunge la finalul contractului actual.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇