Arabii confirmă oferta uriașă primită de Cosmin Olăroiu

Arabii confirmă oferta uriașă primită de Cosmin Olăroiu

Președintele Federației de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, Rashid bin Humaid Al Nuaimi, a confirmat oferta primită de Cosmin Olăroiu, anunțată în exclusivitate de SpotMedia.ro.

Conform Al-Jazirah.com, Olăroiu a devenit favorit să preia naționala de fotbal a Emiratelor Arabe Unite. Sursa citată scrie că părțile negociază acum durata contractului.

"Cosmin a cerut un contract pentru o perioadă de cel puțin trei ani, iar Federația de Fotbal i-a oferit un contract pe doi ani", a scris Al Jazirah.com.

În urma cu două zile, SpotMedia.ro a dezvăluit în exclusivitate că Federația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite i-a făcut lui Olăroiu o ofertă scrisă, un contract pe doi ani cu un salariu total de 8 milioane de euro.

ADVERTISING

Acum, președintele Federației de fotbal din Emirate, Rashid bin Humaid Al Nuaimi, a confirmat că Olăroiu este în pole position să preia echipa.

"Am avut 12 antrenori pe listă, iar acum au mai rămas doi, Cosmin Olaroiu și Vuk Rasovic. Este doar o chestiune de timp să anunțăm numele noului antrenor", a afirmat Nuaimi.

Cosmin Olăroiu are o singură experiență că selecționer, pe banca Arabiei Saudite, pe care a pregătit-o între decembrie 2014 și ianuarie 2015 la Cupa Asiei.

În schimb, în campionatul Emiratelor Arabe Unite, Olăroiu le-a antrenat pe Al Ain și Shabab Al Ahli, la ambele cu rezultate foarte bune.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Astfel, el a câștigat două titluri cu Al Ain și încă două cu Shabab Al Ahli.

De asemenea, Olăroiu a mai pregătit-o în zona Golfului pe Al Hilal, alături de care a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇