Decizia definitivă luată de Dan Șucu la Rapid după ședința de urgență ce i-a stabilit soarta lui Cristiano Bergodi

Decizia definitivă luată de Dan Șucu la Rapid după ședința de urgență ce i-a stabilit soarta lui Cristiano Bergodi

Rapid București stă pe un adevărat butoi cu pulbere după eșecul drastic de sâmbătă seara cu CFR Cluj de acasă, scor 1-4 în runda cu numărul trei din play-off.

Fanii i-au cerut insistent demisia lui Cristiano Bergodi, iar azi la sediul clubului a avut loc o ședință de urgență pentru a se stabili măsurile care trebuie luate de acum încolo la clubul de sub Grant. Iar acționarul majoritar al giuleștenilor Dan Șucu i-a decis soarta italianului, declarând în urmă cu scurt timp că Bergodi va rămâne la club, cel puțin până în vară: „Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

ADVERTISING

Care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru. Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Șucu pentru cotidianul Fanatik.

Rapid a investit enorm în această ultimă pauză competițională, în mercato-ul din iarnă, când la Rapid s-au făcut transferuri în valoare de 3.250.000 de euro pentru transferurile lui Ermal Krasniqi, Claudiu Petrila, Borisav Burmaz, Marian Aioani, Cătălin Vulturar, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Jakub Hromada.

REZUMAT | Rapid - CFR Cluj 1-4. Umilință în Giulești pentru Rapid, înfrângeri pe linie în play-off

Rapid e pe locul 4 în campionat, în top 6, riscând să ajungă la 13 puncte în spatele liderului FCSB, dacă acesta se va impune și cu Craiova acasă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!