Clauza de reziliere surpriză din contractul lui Cristiano Bergodi. Cum poate fi demis italianul de la Rapid

Clauza de reziliere surpriză din contractul lui Cristiano Bergodi. Cum poate fi demis italianul de la Rapid

Giuleștiul fierbe după ce Rapid a fost umilită sâmbătă seara de către CFR Cluj, scor 1-4, în runda cu numărul de 3 de play-off a Superligii.

Foarte mulți fani i-au cerut demisia antrenorului italian Bergodi, însă patronul Dan Șucu a fost evaziv la finalul partidei și a declarat că nu se vor lua decizii la cald. Însă, unul dintre acționarii giuleșteni e sătul de rezultatele italianului, care nu a cules niciun punct în primele 3 etape de top 6, o mare contraperformanță.

Momentan, conducerea Rapidului nu dorește să îl demită pe Bergodi, fost antrenor și la Steaua sau CFR Cluj. Totuși, după cum informează cotidianul Fanatik, finanțatorul Victor Angelescu, asociatul lui Dan Șucu, l-ar vrea plecat pe antrenorul în vârstă de 59 de ani.

ADVERTISING

Tehnicianul care a activat ani buni ca jucător în Serie A la Lazio, mai are contract cu Rapidul până în vara lui 2025. El are și o clauză foarte scumpă de reziliere, în valoare de 200.000 de euro. Astfel, șansele sunt mari ca tot Bergodi să ia loc pe banca Rapidului în partida de săptămâna viitoare de la Sepsi.

De altfel, și galeria Rapidului s-a săturat de prestația jucătorilor, cerând demisia lui Bergodi minute în șir, după jocul cu CFR Cluj.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!