Superliga: CFR Cluj demolează Rapidul, cu 4 goluri marcate în prima repriză, în Giulești

Superliga: CFR Cluj demolează Rapidul, cu 4 goluri marcate în prima repriză, în Giulești

CFR Cluj a învins fără drept de apel, scor 4-1, pe Rapid în etapa a 3-a din play-off-ul Superligii, în deplasare.

Prima repriză a fost un adevărat dezastru pentru echipa lui Cristiano Bergodi, care a încasat 4 goluri în primele 45 de minute, în fața propriilor suporteri.

Daniel Bîrligea a reușit un hat-trick în puțin peste 30 de minute. Mai întâi a înscris cu o lovitură de cap în minutul 9, după un corner executat bine de Ciprian Deac, apoi cu un șut pe lângă Aioani, după ce a profitat de o ieșire hazardată a portarului rapidist.

ADVERTISING

Hat-trick-ul a fost completat de Daniel Bîrligea cu un șut plasat, din mijlocul careului, după o pasă bună venită de la Avounou, care a profitat de o greșeală a lui Iulian Cristea. Golul 3 l-a marcat în minutul 37! S-a făcut 4-0 în prelungrile primei reprizei, în minutul 45+1, când Cristi Manea a pus latul și a înscris simplu, după o fază excelentă de construcție a CFR-ului și o pasă cu care Otele l-a lăsat cu poarta goală.

În ciuda celor 3 schimbări făcute la pauză, Rapid n-a fost în stare să reducă din diferență repede și să reaprindă speranța. Albion Rrahmani a marcat pentru giuleșteni în minutul 81, cu un șut simplu, după o respingere în față a lui Răzvan Sava.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

S-a termnat 4-1, iar criza continuă la Rapid, în timp ce CFR Cluj a oferit o reacție de echipă mare după umilința de la Hunedoara, 0-4 cu Corvinul în sferturile Cupei României. În urma rezultatului, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în clasamentul din Superligă, cu 31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Rapid a căzut pe poziția a 4-a în clasament (28 de puncte).

Lider e FCSB, cu 35 de puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!