Superliga: CFR Cluj demolează Rapidul, cu 4 goluri marcate în prima repriză, în Giulești

Superliga: CFR Cluj demolează Rapidul, cu 4 goluri marcate în prima repriză, în Giulești

CFR Cluj a învins fără drept de apel, scor 4-1, pe Rapid în etapa a 3-a din play-off-ul Superligii, în deplasare.

Prima repriză a fost un adevărat dezastru pentru echipa lui Cristiano Bergodi, care a încasat 4 goluri în primele 45 de minute, în fața propriilor suporteri.

Daniel Bîrligea a reușit un hat-trick în puțin peste 30 de minute. Mai întâi a înscris cu o lovitură de cap în minutul 9, după un corner executat bine de Ciprian Deac, apoi cu un șut pe lângă Aioani, după ce a profitat de o ieșire hazardată a portarului rapidist.

ADVERTISING

Hat-trick-ul a fost completat de Daniel Bîrligea cu un șut plasat, din mijlocul careului, după o pasă bună venită de la Avounou, care a profitat de o greșeală a lui Iulian Cristea. Golul 3 l-a marcat în minutul 37! S-a făcut 4-0 în prelungrile primei reprizei, în minutul 45+1, când Cristi Manea a pus latul și a înscris simplu, după o fază excelentă de construcție a CFR-ului și o pasă cu care Otele l-a lăsat cu poarta goală.

În ciuda celor 3 schimbări făcute la pauză, Rapid n-a fost în stare să reducă din diferență repede și să reaprindă speranța. Albion Rrahmani a marcat pentru giuleșteni în minutul 81, cu un șut simplu, după o respingere în față a lui Răzvan Sava.

ADVERTISING

S-a termnat 4-1, iar criza continuă la Rapid, în timp ce CFR Cluj a oferit o reacție de echipă mare după umilința de la Hunedoara, 0-4 cu Corvinul în sferturile Cupei României. În urma rezultatului, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în clasamentul din Superligă, cu 31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Rapid a căzut pe poziția a 4-a în clasament (28 de puncte).

Lider e FCSB, cu 35 de puncte.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!