CFR Cluj a luat decizia finală în privința înlocuitorului lui Adrian Mutu: Anunțul lui Nelu Varga

CFR Cluj a luat decizia finală în privința înlocuitorului lui Adrian Mutu: Anunțul lui Nelu Varga

CFR Cluj a luat decizia finală în privința înlocuitorului lui Adrian Mutu (45 de ani), plecat din Gruia după ce și-a dat demisia ca urmare a meciului pierdut cu Corvinul Hunedoara (0-4, în sferturile Cupei României).

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj a transmis că până la vară nu va numi niciun antrenor, iar echipa va fi condusă de Marius Bilașco și oamenii din stafful clubului.

Varga a spus că s-a simțit "mega umilit" după înfrângerea suferită contra Corvinului, la care a asistat pe viu.

ADVERTISING

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi cu ceilalţi, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club„, a spus Neluţu Varga, conform Antena Sport.

Cel mai probabil, Nelu Varga va încerca să-l convingă pe Dan Petrescu să preia CFR Cluj din vara lui 2024, având în vedere situația dificilă pe care o are antrenorul în Coreea de Sud, la Jeonbuk Hiyundai.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!