"Dar tu ești zdravănă la cap?" | Prima reacție a lui Ilie Năstase după retragerea lui Barty

"Dar tu ești zdravănă la cap?" | Prima reacție a lui Ilie Năstase după retragerea lui Barty

Ilie Năstase a reacționat după retragerea din tenis a liderului clasamentului WTA, Ashleigh Barty.

Fostul mare tenismen român consideră că Barty s-a retras prea devreme și se îndoiește că la mijloc este doar dorința sportivei de a avea „alte activități”.

"Mi se pare că s-a retras prea devreme. Eu nu sunt de acord cu ce spun toți oamenii din sport, că trebuie să te retragi când ai cea mai bună performanță. E o prostie asta, după mine! Dacă tu scrii cea mai bună carte acum și te retragi, ce înseamnă asta… că ar trebui să renunți doar pentru că ai scris cea mai bună carte?! Te retragi când vrei", a spus Ilie Năstase pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISING

"Uitați-vă la Federer. Se retrage când vor mușchii lui! Are aproape 41 de ani și vrea să joace în continuare. A dovedit cine e și n-are treabă acum să mai dovedească altceva! Joacă de plăcere. Nu putem să le spunem noi sportivilor când să se retragă. Dacă a fost numărul 1, nu mai contează că a luat 1, 2 sau 3 Grand Slam-uri. La 25 de ani, oricine ar spune 'Dar tu ești zdravănă la cap?' Nu putem ști motivele", a completat acesta.

Ashleigh Barty și-a anunțat, ieri, retragerea din tenis la doar 25 de ani.

ADVERTISING

O decizie neașteptată din partea sportivei care a dominat categoric tenisul feminin în ultimii ani, câștigând trei Grand Slam-uri și aflându-se de aproape trei ani în fruntea ierarhiei WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!