Daniel Pancu explică de ce va candida pe listele PSD

Daniel Pancu explică de ce va candida pe listele PSD

Antrenorul formației Poli Iași, Daniel Pancu, a explicat motivul pentru care a decis să candideze pe listele PSD pentru un post de consilier general al Municipiului București.

Fostul fotbalist susține că a luat această decizie deoarece are o relație bună cu Gabriela Firea și Florentin Pandele. În plus, Pancu susține că oricând poate face trecerea la PNL sau USR.

Întrebat cu ce poate fi util pentru oameni în acest rol, Pancu a afirmat că nu-și face mari speranțe că va fi ales și că își dorește să se preocupe de cariera de antrenor.

ADVERTISING

"O respect pe doamna Firea și pe domnul Pandele de când am jucat la Voluntari. Voi susține întotdeauna persoanele care sprijină sportul și nu mă interesează culoarea politică. Acum e PSD, dar mâine poate fi PNL sau USR dacă există oameni care ajută sportul.

Nu știu dacă se va ajunge chiar să intru în Consiliul General al Capitalei. Prioritar pentru mine e antrenoratul, fiindcă vreau să am în această meserie cel puțin aceleași rezultate obținute ca jucător", a spus Pancu pentru Gsp.ro.

Pe lângă Daniel Pancu, pe listă se mai află fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, ”oamenii de sport şi fair-play” Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, regizorul Sorin Ilieşiu

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇