Daniel Dobre vorbește despre cum și-a schimbat Simona Halep antrenorii: Are o personalitate foarte puternică

Daniel Dobre vorbește despre cum și-a schimbat Simona Halep antrenorii: Are o personalitate foarte puternică

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam în cariera sa, la Wimbledon și Roland Garros, a avut o carieră în care a schimbat destul de des antrenorii, situație care o făcea să primească des critici din partea fanilor sau a oamenilor de tenis.

În prezent, ea îl are ca antrenor principal pe Darren Cahill din Australia, dar colaborează în Romania și cu Artemom Apostu-Efremov, fostul tehnician al Irinei Begu.

Fostul antrenor Daniel Dobre, cel cu care a cucerit titlul de la Wimbledon în 2019, a vorbit și el despre această situație a deselor schimbări de antrenor din viața Simonei, fostă lideră mondială WTA:

ADVERTISING

”Da, Simona are o personalitate foarte puternică, toate deciziile cu privire la antrenori și la cariera ei în general le-a luat singură. E ciudat, pentru că în România părinții decid totul. Simona a hotărât ca la 14-15 ani să meargă în București să se antreneze. E o persoană inspirată când vine vorba de decizii importante sau radicale. De fiecare dată acestea au făcut-o să acceseze un nivel superior în tenis.

Cum a pierdut Simona Halep un meci important la Roland Garros

Are avantajul că vede bine jocul, ia decizii bune și pe plan tehnic, și tactic. Nu acceptă însă greșeli sau jumătăți de măsură. E o mare perfecționistă. De aici și partea negativă din jocul său. La Wimbledon, în finala cu Serena, a acceptat toate informațiile tactice și le-a pus în practică incredibil de bine”, a fost declarația lui Daniel Dobre în timpul unui podcast intitulat ”Tennis with an accent”.

ADVERTISING

Simona Halep a câștigat finala de la Wimbledon cu Serena Williams, anul trecut, foarte clar, scor 6-2, 6-2.

Este pe locul 2 mondial WTA și în acest an a triumfat la Dubai, după ce a bifat și o semifinală la Australian Open.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!