Cum a pierdut Simona Halep un meci important la Roland Garros

Cum a pierdut Simona Halep un meci important la Roland Garros

Simona Halep a pierdut un meci important la Roland Garros în sferturile de finală din 2019, an în care ea era campioana en-titre după succesul din 2018 repurtat în fața lui Sloane Stephens.

Considerată mare favorită înaintea acelei partide, Halep a clacat în fața unei tinere fete de 17 ani care pe atunci se afla doar pe 51 WTA în clasamentul mondial.

Anisimova, care reprezintă SUA, desi are părinți născuți în Rusia, a surclasat-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-4. Despre acel meci și-a amintit Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep, cu care a reușit să triumfe la Wimbledon în 2019, cel care a oferit un interviu pentru podcastul ”Tennis with an accent”.

ADVERTISING

Sfertul cu Anisimova

”În ziua de dinaintea partidei a plouat mult la Paris, terenul era unul dificil, mingea era grea, nu sărea prea mult de pe zgura pariziană. Simonei îi place jocul rapid, nu îi convenea să înfrunte o atât de tânără jucătoare, pentru că nu știa la ce să se aștepte din partea ei.

Fostul antrenor al Simonei Halep a făcut câteva dezvăluiri interesante. Cum s-a ajuns la succesul de la Wimbledon

Cred că atunci nu am reușit să o aduc în punctul cel mai bun din punct de vedere tactic. Nu a dorit să vorbească prea mult despre acest meci, a vrut să rezolve singură totul. Așa că meciul nu a fost unul bun!”, puncta Dobre în interviul amintit mai sus.

ADVERTISING

Doar 68 de minute a durat la Paris înfruntarea dintre cele doua. După ce nu și-a apărat titlul cucerit în 2018, Halep avea să coboare atunci până pe locul 8 în clasamentul mondial WTA.

French Open avea să fie câștigat în acel an de Ash Barty, actuala lideră mondială.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!